Project omschrijving

“Beperkt houdbaar? 25 groenten in 75 bewaaradviezen”

Met het delen van kennis over het bewaren van voedsel hoop ik bij te dragen aan het verminderen van voedselverspilling. In samenwerking met chef-kok Marco Koster heb ik voor 25 groenten steeds 3 bewaaradviezen gevisualiseerd: na Aankoop, na Snijden, na Koken. Deze adviezen zijn vervolgens als 75 ‘infogrammen’ gebundeld in boekvorm.

UPDATE
Voedselverspilling blijft een relevant thema. Momenteel ben ik druk bezig dit boek verder uit te breiden voor uitgave. Al dan niet met aanverwante media. Of misschien transformeert de boekvorm tot een andere grafische publicatie, digitaal of in print. Een van de ideeën daarbij is het combineren van bewaaradviezen met eenvoudige recepten en tips voor inmaak en conservering. Zeker handig ook voor (startende) moestuiniers die verrast worden door overvloedige oogsten.

Hierin meedenken, ideeën uitwisselen of samenwerken en krachten bundelen?
Stuur dan even een bericht naar info@vanbetuwgrafischontwerp.nl